Speciaal voor onze vrijwilligers en andere belangstellenden en sympathysanten:

Ook deze zomer is er weer de unieke mogelijkheid om een weekje tegen kost en een gratis plekje voor je tent of caravan mee te komen werken met de klussen en andere werkzaamheden.

Denk aan het tuinwerk (wieden, planten, oogsten, helpen verkopen), bosonderhoud, helpen kippenhok te bouwen, de zitkuil afmaken, etc.

IMG_1719 IMG_4173

 

 

We hanteren globaal het zelfde concept als vorig jaar: de vrijwilligers kamperen rondom de kantine en kapschuur, of als je dat wilt, op de gewone plekken op de camping. Ontbijt, lunch en avondeten is in de kantine of buiten op het plein. Overdag lekker aan het werk, gezellig bijpraten en anderen ontmoeten. Dit jaar hebben we Gerard Bouwman bereid gevonden de werkzaamheden te coördineren en voldoende aandacht te hebben voor alle randzaken.
’s Avonds gelegenheid om bij het vuurtje muziek te maken, een spelletje te doen, stukje te wandelen of fietsen, of wat dan ook.

We doen dit in de week van 13 tot 17 juli. Er is de mogelijkheid om al op zondag 12 juli aan te reizen, en om zaterdagochtend 18 juli weer te vertrekken. Langer verblijf op de camping mag en kan ook, maar dan betaal je het gewone kampeertarief.

IMG_1739

IMG_1734Heb je zin, ben je in de gelegenheid, stuur ons dan een mail en geef je op! Voor ons is dat handig vanwege de inschatting voor de indeling van de kampeervelden en de hoeveelheid eten.

 

Dus:

–  Van 13 – 17 juli
– Gratis kampeerplek
– Alle maaltijden
– Lekker werken en klussen met een leuke groep mensen
– Op een prachtige locatie midden in de natuur
– Opgeven of het stellen van vragen: via info@woonerf-Luscinia.nl