Agenda

 

 • 17 september 2023 om 15.00 uur: Voorstelling van theaterwerkplaats De Rode Hoed. “Ik, Als social media, volgers en likes de overhand nemen”. Een voorstelling over social media en het beeld wat er wordt geschept. Maar klopt dit beeld eigenlijk wel? En hoe ga je er dan mee om? Hoe blijf je jezelf in een wereld die zo snel gaat? Of kan dat eigenlijk niet?
  “IK” is een voorstelling waarin we serieus maar ook met een grappige noot kijken naar onze maatschappij en onszelf. De spelers en later ook een aantal leerlingen van de Vrijeschool “Regge” zijn dit thema gaan onderzoeken.
  Tickets zijn €15,00 euro (inclusief koffie en thee bij aankomst). Contant te betalen aan de kassa. Reserveren via: info@woonerf-luscinia.nl
  Regie: Kim Stiekema Nelleke Stephanus
  Backstage: Yves Lindeboom Nelleke Stephanus
  Spel: Ella John Joris Marije Madelief
  Met dank aan: De leerlingen van de Vrije school de Regge in Zutphen
 • Elke dinsdag: vrijwilligersdag. Meer informatie: zie vacatures. Opgave via contactpagina.
 • Heb je interesse in een rondleiding? Laat het ons s.v.p. weten. Contactgegevens staan op de contactpagina.
 • Op zondag 28 mei om 20.00 uur: De Naakte Waarheid.
  Beleef pinksteren in al zijn betekenis komende week zondag 28 mei om 20 uur op Woonerf Luscinia in Hengelo Gld, met de muzikale theatervoorstelling ‘De naakte waarheid’. Als vanouds gaan de twee onderzoekers weer op zoek naar de naakte waarheid, maar deze keer niet zonder ook de leugen te ontmantelen en zo waarheid en leugen weer dicht bij elkaar te brengen. Een eerlijke leugen is namelijk ook een waarheid. En zo kunnen waarheid en leugen weer vereend verdergaan. Een voorstelling gebaseerd op een oude legende over de waarheid en de leugen.Met veel humor, mooie liedjes, gevoelige verhalen en filosofische beelden brengen wij een rijk gevuld programma waarvoor wij jullie van harte willen uitnodigen.De voorstelling is volgens ons ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
  Details: zondag 28 mei om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30),
  Adres: Lankhorsterstraat 21, 7255 LC in Hengelo (Gld),
  Entree: €20,- volwassenen, kinderen vanaf 10 jaar €7,50.