Op 16 augustus 2011 volbrachten Thomas en Joost hun sponsor-fietstocht naar Santiago. Op 23 augustus vlogen ze weer terug vanuit Spanje naar Nederland, waar ze van ons een warm welkom kregen.

18 september 2011 vond de laatste vriendenbijeenkomst plaats. Wat een overweldigende opkomst! Het middenhuis was bijkans te klein om iedereen een plekje te bieden! Thomas en Joost werden daar onverwacht in het zonnetje gezet door de vriendenkring van Luscinia.

 

 

 

 

 

Daarna konden we genieten van de verhalen en filmpjes over de sponsorfietstocht naar Santiago. Geweldig hoe de broers Thomas en Joost vele mensen bereid hebben gevonden hen te sponsoren en zodoende voor Woonerf Luscinia een prachtig bedrag van meer dan €6500 bij elkaar hebben vergaard. Dit bedrag werd officieel door hen overhandigd aan twee bestuursleden van Stichting Luscinia. Na de soep en de broodjes togen we naar de nieuwe locatie in Hengelo (Gld), waar vele vrienden en bekenden kennis konden maken met dit mooie terrein. Deze locatie is onder voorwaarden (wijziging bestemmingsplan en bijeen krijgen van de financiering) aangekocht. We werken er hard aan om aan deze voorwaarden te voldoen, om zodoende rond de winter van 2012-2013 daadwerkelijk te kunnen starten.