Ook dit jaar was de NL-Doetdag weer een groot succes. Met hulp van de vele vrijwilligers is er op het erf van alles gebeurd. Dit was tevens weer een Reuring-activiteit: een werkdag als onderdeel van het project “Reuring in de Achterhoek”, ondersteund vanuit de Provincie Gelderland.

Dit jaar werden we, ondanks het niet zulk fraaie, zeg maar koude regenachtige weer, verblijd door de opkomst van 45 man/vrouw.   Zie voor een mooie impressie het filmpje dat door onze zoon Joost gemaakt is: VIDEO (Klik op de link)

Op deze dag is gewerkt aan het opbouwen van het bogen van de tunnelkas, er is een bloemenpluktuin aangelegd, op de camping is flink gesnoeid, de composthopen zijn met schotten fraai afgewerkt en omgezet, en er is een prachtige poort gemaakt bij de houtopslag. Natuurlijk was de catering goed verzorgd en eindigden we deze dag met ons vaste muzikale duo: de Sjampetters! Het was deze dag ook de landelijke “Dag van de Zorg” , zo stond er een kraampje met  info over ons project en ‘s middags was er een rondleiding in het huis en over het erf.

_MG_6234 IMG_6199 IMG_6201