Afgelopen 28 april stonden wij op de gezellige kleinschalige kunstmarkt van Hummelo. We hadden onze kraam mooi ingeruimd met producten uit de meubelmakerij/houtwerkplaats, en allerlei schilderijen en kunstproducten vanuit het kunstatelier en diverse producten

door Marianne zelf gemaakt. Het was voor ons tevens een mooie gelegenheid om Woonerf Luscinia te presenteren, en bekend te kunnen maken dat er een startdatum in het verschiet ligt: augustus 2013.

 

Er scheen een lekker zonnetje en we hadden behoorlijk wat bekijks. Erg leuk om zo te kunnen vertellen over onze kunstartikelen, en tevens in het verlengde daarvan veel over Luscinia te presenteren. Er waren diverse serieuze belangstellenden voor de functie dagbesteding! Veel mensen hebben we naar de website verwezen, en anderen waren van plan om langs te locatie te rijden om het eens in het echt te zien.

                       

Een geslaagde dag, en we zijn van plan om ons volgend jaar wéér op te geven. Met dank aan de Vrienden die ons getipt hebben, en ervoor gezorgd hebben dat we een plekje op deze markt kregen!