Afgelopen week is de website van de houtwerkplaats Phoenix geheel vernieuwd.  Ik ben er erg blij mee en ben nu in de gelegenheid de site up-to-date te houden! Ook zal ik er regelmatig nieuwsberichtjes op plaatsen. Graag nodig ik jullie uit om een kijkje te nemen.
Ik heb er met veel plezier aan gewerkt. Het mooie ervan is, dat veel van de producten die de afgelopen jaren gemaakt zijn, nu op de site te zien zijn. Ik zou het ook heel leuk vinden, als jullie er een reactie op achterlaten. Zeker voor mijn klanten, die hun product nu op de site kunnen terugzien, zou ik willen vragen een reactie te plaatsen. Ik ben benieuwd hoe het product na enkele jaren bevalt?

Zie: www.phoenix-meubelmakerij.nl

Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om te melden, dat de houtwerkplaats voortaan elke maandagmiddag open is. Er is dan gelegenheid om over de producten te praten, te brainstormen over een eventuele opdracht, of om gewoon de werkplaats eens te bezoeken. Open werkplaats: elke maandag van 15.00 tot 16.00 uur aan de Industrieweg 99 L te Zutphen De Mars (uitgezonderd de data die op de website vermeld staan!).

Voel je welkom!

Hartelijke groet,
Leo van der Westen
Phoenix Meubelmakerij