Op zaterdag 10 september 2016 komt de Welsumse sapmobiel weer op ons terrein (meer info: klik hier).

Particulieren kunnen zich opgeven om hun fruit bij ons op het terrein te laten persen tot heerlijk boomgaardsap, in pakken van 5 liter. Deelname kan vanaf 75 kg. Bij minder fruit kunnen we de oogst van twee deelnemers mogelijk samenvoegen.

Heeft u belangstelling? Meld u dan aan via Ariënne Henkemans (tel. 06-44380229) of via info@vriendenvanluscinia.nl.

Als u meedoet, horen we graag z.s.m. hoeveel fruit u denkt te kunnen laten persen. Voor ons belangrijk om de planning op te stellen.

Ook plukken wij zelf met onze bewoners/deelnemers appels en peren uit boomgaarden. Deze worden dan ook geperst en de opbrengst gaat naar onze vriendenstichting. Op onze plukdagen (29 en 30 augustus, 1, 2, 5, 6 en 8 september) kunnen wij nog hulp gebruiken! Meehelpen tijdens de plukdagen of op 10 september? Geef je bij ons op via info@vriendenvanluscinia.nl!

Op 10 september zal er ook een informatiekraam van Woonerf Luscinia staan en wij verzorgen rondleidingen. Verder is er de mogelijkheid om mee te helpen rondom het persen, of om in de boomgaard en het kleinfruit mee te werken. En als je geen zin hebt om mee te werken, is er altijd nog de mogelijkheid om één  van onze uitgezette wandelingen met informatie te lopen, of gewoon een kopje koffie met wat lekkers te nuttigen.

Wees welkom!