Na het succes van de feestelijke NL-Doetdag van 22 maart, willen wij graag het Midzomerfeest vieren!

En wel op zaterdagmiddag 21 juni.

Op deze dag staat de zon op haar hoogtepunt en we willen gebruik maken van deze overvloed aan zonnekracht. Graag nodigen wij onze Vrienden en sympathisanten weer uit om weer de krachten te bundelen voor het uitvoeren van leuke buitenklussen, voor een ieder wat wils aan werkzaamheden: op creatief gebied door het maken van weg-wijzering bij kantine, actief meebouwen aan de zitkuil, verfraaien van de boomgaard door plaatsen van naamborden, het bouwen van de kas of het afmaken van de houtopslag, meezagen en kloven van hout. Natuurlijk zorgen we tussendoor voor een hapje en een sapje.   

En omdat de natuur en de moestuin op dit moment een hoogtepunt bereiken en vol in het groen staan, zullen we oogsten uit de tuin en wild van ons terrein. Daarmee gaan we heerlijke soepen en salades maken. Als dan de klussen geklaard zijn zullen we samen eten en bij een knapperend kampvuur genieten van muziek en dans! 

Naast al deze activiteiten is er natuurlijk volop  gelegenheid om bij te praten, je rond te laten leiden of kennis te maken met ons de locatie.

Hartelijk welkom op:  

Zaterdag 21 juni

Woonerf Luscinia
Lankhorsterstraat 21
7255 LC Hengelo (Gld)

Tijd: 12.00 -20.00 uur!

Graag opgeven via email :   info@vriendenvanluscinia.nl